Vizyon ve Misyonumuz

Mehmet Demir İlkokulunun Vizyon, Misyon ve Değerleri

VİZYONUMUZ

Eleştirel düşünen, yeniliğe açık, değer yargılarına sahip, sorgulayan, motivasyonu yüksek öğrenciler yetiştirip, bu öğrencilerin potansiyellerini gerçekleştirmelerine, birikimlerini ülkesi ve insanlığın yararına kullanmalarına katkı sağlamayı amaçlamaktayız.

MİSYONUMUZ

Akademik ve sosyal anlamda başarılı ve etkili öğrenciler yetiştirmek, Değerlere bağlı, evrensel değerlere açık bireyler yetiştirmek. Ortak amaç duygusu oluşturarak öğrenci, veli ve öğretmeni aynı paydada buluşturan bir sistem kurgulamak. İnsana, topluma ve doğaya saygılı bireyler olarak hayata hazırlamak.  Atatürk İlkeleri, Demokratik ve Laik Cumhuriyete sahip çıkan, çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi ve becerileri kuşanmış, kendisiyle barışık ve özgüven sahibi, estetik beğenileri gelişmiş, idealist ve üretken, teknolojiyle barışık, yararlı hobileri olan, araştırma yapmaya ve öğrenmeye meraklı, mutlu ve özgür öğrenciler geliştirmek Mehmet Demir İlkokulunun misyonunu oluşturan değerlerdir.

DEĞERLERİMİZ

• ·         Okulda katılımcı ve demokratik bir yönetim anlayışı benimsenmiştir.
  • ·         Okuldaki tüm personel ile yöneticiler arasında iletişim açık ve süreklidir.
  • ·         Okulumuzda paylaşım kültürü bulunmaktadır.
  • ·         Yaşam boyu öğrenme felsefesini benimseriz.
  • ·         Elimizdeki imkanları fırsata dönüştürebilen bir anlayışa sahibiz.
  • ·         Var olan teknolojik olanakları en üst düzeyde eğitim öğretimde kullanarak, çok yönlü öğrenme ortamı sağlarız.
  • ·         Tüm paydaşlarımızla işbirliği içeresinde çalışır, kurum kültürümüze ve çalışma ortamımıza zenginlik ve renk katarız.
Yayın: 05.01.2023 - Güncelleme: 05.01.2023 10:51 - Görüntülenme: 332

Etiketler :