SAKARYA / SERDİVAN - Mehmet Demir İlkokulu

Süfyan BİLGİÇ - Okul Müdürü

01.11.1970 yılında Sakarya ili Ferizli İlçesi Ağacık Köyünde doğdu. İlkokulu Ağacık İlkokulu’nda, ortaokul ve liseyi Arifiye Öğretmen Okulunda tamamladı. Gazi Üniversitesi Bolu Eğitim Yüksekokulunu bitirdi.1990 yılında Erzurum ili Narman İlçesi’nde sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. 4 yıl Sınıf öğretmeni ve müdür yetkili öğretmen olarak çalıştı. 1994 yılında Sakarya Söğütlü Akçakamış ilkokuluna atanda.2 yıl öğretmenlik ve 5 yıl müdür vekili olarak görev yaptı.1997/1998 yıllarında Sakarya Üniversitesi Hendek Eğitim Fakültesinde 2+2 Lisans Tamamlama Programını bitirdi.2001 yılında Sakarya Sabihahanım İlkokulu’na öğretmen olarak atandı. 2003 yılında aynı okulda müdür yardımcısı olarak görevlendirildi. 2011 yılına kadar müdür yardımcı olarak görev yaptı. 2011 yılında Serdivan Zübeyde Hanım Ortaokuluna Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi. 2014 Yılında Sakarya Üniversitesinde Eğitim Programları ve Öğretimi Ana Bilim Dalında Yüksek Lisans Yaptı. Aynı yıl Erenler Nurettin Tepe İlkokulu’na müdür olarak görevlendirildi. 2019 Yılı Temmuz Ayı başında Mehmet Demir İlkokulu’na Müdür olarak görevlendirildi. Aktif Öğrenme Yöntemleri, Ekip Çalışması ve Dezavantajlı Gruplarda Eğitim özel ilgi alanları oldu.