Amaç

Kültürel etkinliklere katılabilmekten zevk almasını sağlamak.

Sosyal öğrenme becerilerini geliştirmek

Sosyal ve Kültürel Kazanımlar

Toplu olarak yapılan etkinliklerden zevk alır

Yeteneklerinin farkına varır.

Geliştirilecek Davranışlar

Belirli süresi olan etkinlikleri izleyebilme.

Toplu yerlerdeki kurallara uyabilme.

Estetik zevkini geliştirme.

Nis

23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı nedeniyle okulumuzda öğrenciler arası masa tenisi turnuvası düzenledik. Yoğun katımın olduğu turnuvada maçlar çok eğlenceli ve keyifli geçti. Ayrıca masa tenisi ile ilk kez eğitim alan öğrencilerimizin ( açtığımız kurslar sayesinde) başarılar göstermesi bizleri çok memnun etti. Yaptığımız çalışmaların meyvelerini toplamak görmek güzel bir duygu oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklâl Marşımızın kabulünün 102.yıldönümü kutlandı.

Mrt

Okumulumuzda sınıflardan seçilen öğrenciler arasından yapılan İstiklâl Marşını güzel okuma yarışmasında üç öğrencimiz dereceye girmiştir.Öğrencilerimizi, öğretmenlerini ve ailelerini tebrik ediyoruz.Seçimde emeği geçen jüri üyesi öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Serdivan Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile okulumuzda açılan resim kursu dönem sonu sergimiz açıldı. Öğrencilerimiz kurs süresince yaptıkları eserleri sunma fırsatı buldular. Öğretmenimiz Yasemin Hanıma çok teşekkür ederiz. Emeğinize sağlık çocuklar.

Ock

Zorbalık davranışları bedenimize, eşyalarımıza, en önemlisi de kalbimize zarar veriyor.

Biz de hem zorbalığın önüne geçmek hem daha sıkı arkadaşlıklar kurabilmek  hem de zorbalıkla mücadele edebilecek gücü ve cesareti toplamak için tüm okul beraber bir proje başlattık

Bu projede tüm sınıflar aynı anda aynı etkinlikleri yaptı.

Ock

Beden eğitimi öğretmeni olan velimiz Hikmet Şimşek 2. sınıf öğrencilerine haftada 2 gün 1er ders saati masa tenisi eğitimi veriyor. Kendisine çok teşekkür ederiz.

Ock

Esep platformunu öğrenci ve velilerimize tanıttık.eTwinning hakkında bilgi verdik. Çocuklarımza proje tabanlı öğrenme için fırsatlar verdiğini , özgüven , kendini ifade etme , farklı kültürleri tanıma  , dijital vatandaşlık vb. konularda geliştirmeyi amaçladığı anlatıldı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimizi spora ve sanata yönlendirmek okul vizyonumuzun bir parçası. Bu yüzden Serdivan Halk Eğitim Merkezi ile yaptığımız görüşmler neticesinde öğrencilerimiz

Judo , Masa Tenisi ve Resim kursları alarak yeteneklerini geliştiriyorlar. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimiz Sakarya Ünüversitesi Bilişim Fakültesi Teknoloji Kulubü Öğrencileri ile yapılan Protokol ile Robotik Kodlama eğitimleri alıyorlar. 21. yüzyıl bilgi ve becerilerini kazanma yolunda önemli bir etkinlik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Ock

3E sınıfımız ışık ve ses ünütesinde eskiden kullanılan ışık ve ses kaynaklarını velilerimizin getirdiği materyallerle işleyip anlattılar. Bügünkü araçlarla karşılaştırdılar. Emeği geçen velilerimize çok teşekkür ederiz. Veli işbirliği bizi her zaman mutlu ediyor.

Ock

Emekli müzik öğretmeni Öner Hocamız 2E sınıfında öğrenci olan torununun sınıfında Süt İçtim Dilim Yandı türküsünü öğretti. Çocukların çok ilgisini çekti. Velilerimizin sınıf etkinliklerine katılarak destek olması bizleri memnun etti. Emeğine sağlık Öner Hocam. Veliler ile işbirliğine her zaman destek veriyoruz.

Ock

Sağlıklı beslenme adına güne kalvaltı ile başlıyoruz. Projelerin en büyük özelliklerinden biri de sürdüürlebilir olmasıdır. Beslenme Dostu Okul projemiz dahilinde okulumuzda meyve , kuruyemiş , kahvaltı günleri yapıyoruz. Dengeli ve düzenli beslenme alışkanlığı kazandırıyoruz.

Ock

Okulumuz öğrencileri Serdivan Belediyesi ile yapılan görüşmeler sonucunda haftanın belli günleri Trafikpark'a giderek uygulamalı trafik eğitimleri alıyorlar.Trafik kurallarını öğreniyorlar. Farkındalık ve bilinçli olma konusunda uygulamalı dersler alıp , yeteneklerini keşfediyorlar. Emeği geçen herkese çok ediyoruz.

Ock

Okul öğrencilerimiz  Serdivan TEGV şubesi ile yapılan protokol ile sosyal . duygusal . bilişsel ve akademik alanlarda becerilerini keşfetmeleri konusunda eğitim desteği alıyorlar. Haftanın iki günü 13-14.30 arası kuruma giden öğrencilerimiz  görsel sanatlar . akıl oyunları. bilgisayar . robotik kodlama . drama .müzik vb. alanlarında yeteneklerini keşfetmeye çalışıyorlar. Destek olan herkese çok teşekkür ederiz.