Mrt

Ekookullar Yeşil bayrak projesi kapsamında okulumuzda kompost gübre etkinliği yapıldı.Tamamen doğal olan kompost gübrenin yapımı öğrencilere anlatıldı.

Ock

Yüzme bilmeyen kalmasın projesi başladı. haftada 2 gün 1 er saat eğitim alacak öğrencilerimiz projeden çok memnun oldular. Toplam 8 saat yüzme kursu alacaklar. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz daha fazla öğrenciye eğitim imkanı sunarak 2023 eğitim vizyonu sorumluluklarını yerine getirerek öğrenci sayısını artırma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu kapsamda

judo kursu

Halkoyunları kursu

Kort tenisi kursu

Resim kursu

Değerler eğitimi

Yüzme kursu

Kurani kerim Kursu yapılmaktadır.

Ekm

Okulumuzda sıfır atık projesi kapsamında  EKOOKULLAR Yeşil bayrak projesi başlamıştır. Ekookullar uluslararası nitelikte olup yaklaşık 8000 okulda uygulanmaktadır.Proje çevre için yapılan bütünsel bir okul faaliyetini kapsar.Amacımız müfredatta verilen çevre bilincinden yola çıkarak hem okulda hemde okulun bulunduğu semtte çevreci faaliyet göstermektir.

Ekm

Okulumuzda Ekonsoft kodlama merkezi tarafından öğrencilerimize algoritma , kodlama, 3D tasarım ve öğretim sanal gerçeklik sunumları yapıldı.Öğrencilerimizin merakla izlediği ve katıldığı bu sunum için emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Tem

Haziran dönemi seminer çalışmaları sonucunda öğretmen arkadaşlarımızla yılın yorgunluğunu atmak için Serdivan Gölparkta kahvaltı etkinliği düzenledik. Samimi bir haavada geçen kahvaltı sonrası iyi tatiller diliyerek vedalaştık. Bütün arkadaşlara teşekkür ederiz.

May

Okuldışarda etkinlikleri kapsamında ana sınıflarımız Sakarya İl Hallk Kütüphanesine gezi düzenlediler.Okuma alışkanlığı ve sevme konusunda fayda sağlayacağını düşündüğümüz bu etkinlık için ana sınıfı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

SİNEMAYA GİTMEYEN ÇOCUK KALMASIN ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA SERDİVAN AVM SİNEMA SALONUNA 250 ÖĞRENCİ GÖTÜRDÜK.AMACIMIZ SİNEMAYAHİÇ GİTMEMİŞ ÇOCUKLARI SİNEMA İLE BULIŞTURMAK.MISIR VE SU ÜCRETSİZ İKRAM EDİLDİ.ÖĞRENCİLERİMİZ RAFADAN TAYFA ÇİZGİ FİLMİNİ İLGİYLE İZLEDİLER.

May

Biz büyük bir aileyiz.Mehmet Demir İlkokulu olarak öğretmen arkadaşlarımızla birlikte iftarımızı açtık.birlikteliğimiz daim olsun.en kötü günümüz böyle olsun.iftarımıza katılan arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ederiz.Bir dahaki ramazana ve iftara kavuşmak dileğiyle.

May

4E sınıfı öğretmenleri Cengiz Biçer eşliğinde kütüphane gezisi düzenlediler. Amaçları farklı ortamda okuma sevgisini kazandırmak olduğunu söyleyen sınıf öğretmeni Cengiz Biçer ´e düzenlediği bu gezi için teşekkür ederi.

Nis

Okulumuz tüm 3. sınıfların katılımı ile gerçekleşen MACERAPARK etkinliği 30 Nisan da son buldu.toplamda 250 öğrenci ile bu etkinliği gerçekleştirdik.Çocuklarımıza özgüven ve cesret aşılama anlamında büyük faydası oldu.

emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Nis

Sakarya uygulamalı bilimler üniversitesi sapanca meslek yüksekokulu hakla iliskiler ve tanıtım proğramı öğrencilerinin dünya sanat günü gelenekten geleceğe etkinliği kapsamında okulumuz 3. sınıf öğrencileri arasında resim yarışması düzenlendi.Seçilen resimler Serdivan AVM   de SERDİVAN kaymakamı ve ilçe milli eğitim müdürlüğü şube müdürleri okul iadresi katılımıyla sergil açılışı gerçekleşti.

Nis

Bu projenin amacı, resmî ve özel okulların etkileşimini artırmak, eğitim- öğretimde öğrencilerin akademik başarı ve sosyal becerilerinin geliştirilmesinisağlamaktır.

Hedeflerimiz;

Resmî ve özel okullar arasındaki etkileşimi olumlu yöndeartırmak,

Dezavantajlı resmi okulların özel okullar aracılığı ile desteklenmesinisağlamak,

Okullardaki akademik başarıyı artıracak ortak faaliyetlerdüzenlemek,

Okullarda veli, öğrenci, öğretmen iletişimini artırmak.

Okullar arası sosyal ve kültürel etkileşimiartırmak.

Dolayısıyla okulumuz bu proje kapsamında Serdivan Özel Yönder İlkokulu ile protokol imzalamıs ve bu kapsamda karşılıklı hareketlilik başlatmıştır.

YAŞAYARAK ÖĞRENME MERKEZİ
Yaşayarak Öğrenme Macera Park bünyesinde ve 400 m2 kapalı alanda inşa edilen merkezde mevsimsel şartlara uygun olarak öğrencilerin motivasyonlarını arttırıcı eğitimler veriliyor. Yaşayarak Öğrenme Merkezi sunduğu eğitim programlarıyla renkli bir öğrenim sürecine sahiptir. Çocukların problem çözme, yaşıtlarıyla işbirliği yapma, sosyal ilişkiler ve iletişim kurabilme yönleri geliştirilerek kendi ayakları üzerinde durabilme becerisi kazanmaları konusunda ilimizdeki çocuk ve gençlere olumlu katkılar sağlıyor. Yaşayarak Öğrenme Merkezi´nde okul eğitiminde daha çok teoriye yönelik eğitimlerden geçen çocuklar ve gençler, yaşayarak, tatbik ederek, pratik yaparak hayatın kendisinin pratikleri ve toplum yaşantıları için yararlı bilgiler öğreniyorlar.

Okulumuzun tüm 4. sınıflarının gittiği Macera parkttaki bütün eğiticilere çok teşekkür ederiz.http://www.sakaryayenigun.com.tr/59569-260-ogrenci-macera-turunda-haberi.html

Mrt

SERDİVAN FİKİR SANAT AKADEMİSİNİ ZİYARET EDEREK ÇEŞİTLİ ALANLARDA ÖĞRENCİLERİMİZ EĞİTİM ALDILAR.