Mrt

BESLENME DORTU OKUL VE HAREKETLİ YAŞAM PROJESİ KAPSAMINDA VELİLERE SAĞLIKLI YAŞAM OBEZİTE HAREKETLİ YAŞAM DENGELİ VE DÜZENLİ BESLENME KONULARINDA BİLGİLENDİRİCİ SEMİNER VERİLDİ.İL SAĞLIK MD.DEN DİYETİSYEN TAMER EZEN TARAFINDAN  VERİLEN  SEMİNER VERİMLİ GEÇTİ.

Kas

Sakarya'nın yerel ve yerli kültürünün gelecek nesillere aktarılması amacıyla bu sergiyi açıp, Sakarya'nın kültürel zenginliğini sergiledik.

Okul Müdürü İsmail CEYLAN; "Her milletin kendine ait bir kültürü vardır. Milli kültür bir milleti diğer milletlerden ayıran en önemli husustur. Değerlerimiz ile değerli oluruz. Bizler sosyal bilgiler dersinde "kültür ve miras" ünitesini işledik. Öğrencilerimizin milli kültürümüzü yakından görüp tanımalarına imkân sağlamak amacıyla bu sergiyi açmaya karar verdik. " dedi.

Okul Müdür Yardımcısı Ömer ÇOKAL ise "Geçmişini bilmeyen ve sahip çıkmayan milletler yok olurlar. Bunun için bu etkinlik bizim milli değerlerimize verdiğimiz önemi gösterir. Emeği geçen herkese teşekkürler" açıklamasını yaptı.

Sergimizde Sakarya'nın yemek kültürü de detaylı bir şekilde tanıtıldı. Ayrıca eski zamanlarda kullanılan birçok eşya, el işleri, kilimler, giysiler ve mutfak eşyaları sergilendi.