May

Pictes sınıfımızı Serdivan Gençlik Merkezine götürdük. Çeşitli spor etkinlikleri ve akıl oyunları ile çok güzel bir güb geçirdiler. Emeği geçen herkese çok teşkkür ederiz.

May

Okul dışı eğitim ortamları kapsamında Serdivan Gençlik Merkezinde 2. sınıf öğrencilerimiz spor sanat kültürel faaliyetlerde bulunarak eğitim aldılar. Emeği geçen herlese çok teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında okulumuz velileri arası masa tenisi turnuvası düzenledik. Velilerimizin yoğun ilgi gösterdiği maçlar zorlu ve eğlenceli geçti. Emeği geçen herkese çok teşkkür ederiz.

May

Spor Sakarya etkinlikleri kapsamında okulumuz 3. sınıflar arası futbol turnuvası düzenledik. Eleme maçları sonucunda 3D ve 3B  finale kaldı. Dostluk kazansada 3B sınfımızı tebrik ederiz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

May

Spor Sakarya etkinlikleri kapsamında okulumuzda 2 haftadır 4. sınıflar arası futbol turnuvası yapılıyor. Bugün 4B ve 4D sınıfları arası final maçımızı yaptık. Dostluk kazansada 4B sınıfımızı tebrik ederiiz.Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

May

Sakarya Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinesinde 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri kapsamında Serdivan Kırantepede Uçurtma Şenliğine katılım sağladık. Çok eğlendik. Emeği geçen herkese çok teşkkür ederiz.

May

10 - 16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Serdivan Milli Eğitim Müdürlüğümüzce  düzenlenen Özel Öğrencilerin Özel Sergisi Cedde 54 AVM de açıldı. Bizde özel eğitim sınıfımızın öğrencileri ile esserlerini sergileme imkanı bularak katılım sağladık. Emeği geçen herkese çok teşkkür ederiz.

May

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce düzenlenen "Özel Öğrencilerin Özel Sergisi' Cadde 54 AVM'de açıldı.Özel eğitim sınıfımız ve diğer öğrencilerimiz ile katılım sağladık.

May

Deneyerek ve yaşayarak öğrenmeyi yani iletişim yeteneğini geliştirme, kendi sınırlarını bilme, takım halinde çalışabilme, rekabet edebilme, özgüven ve cesaret geliştirme, risk alabilme ve odaklanma gibi yetenekleri geliştirmesinin yanı sıra katılımcılarına eğlence, heyecan, adrenalin başarı gibi duyguları yaşatması bakımından eşsiz bir deneyim kazandık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

May

1D sınıfımızın okuma bayramı etkinliği.Emekleri için öğretmenimiz Zeliha Hanıma çok teşekkür ederiz. Yolunuz açık olsun çocuklar. Başarılar dileriz.

May

Geleneksel çocuk oyunları Serdivan İlçe turnuvasına  3 ekip ile katılım sağladık. Güzel ve eğlenceli geçen yarışmalarda tüm yarışmacı öğrencilerimize emekleri için çok teşekkür ederiz.

May

Okul Gezileri, öğrencilerin yeni yerler keşfetmesini sağlayarak öğrencilerin ufkunu genişletilmesine fayda sağlayan veli ve bazı yetkili mercilerden izinler alınarak yapılan aktivitelerdir.

May

Trafik ve İlkyardım haftası kutlama etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri sara krizi , yaralanma , kırıklarda ve burun kanamasında nasıl ilkyardım yapacakları ile ilgili senaryosunu kendileri yazdılar , dramatize ederek canlandırdılar. Emeği  geçen herkese çok teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimizin özgürce belirlediği bitkilerin, tohumdan- meyve aşamasına kadar gelişimini ve bakımını bizzat üslenerek; doğa ile birlikte yaşamanın zevkini tatmalarına, bu sayede bir canlının bakımı ile ilgili sorumluluk almalarına, bitkilerin gelişimini yakından gözleyerek öğrenmelerine fırsatlar sunulmaktadır.

May

Yerel yönetimler konusunu işleyen 3. sınıflar mahalle muhtarı görev ve sorumlulukları , seçilmesi vb. konularda bilgi almak için mahalle muhtarımız sayın Adem Bayraktarı okulumuza davet ettiler. Söyleşi şeklinde geçen etkinlik okul müdürümüzün çiçek vermesi ile sonlandı. HERKESE ÇOK TEŞKKÜR EDERİZ.